Кой iPhone 11 да изберете

една публикация на  hubavica.eu от 24/05/2022

iPhone 11 Pro - много причини да го предпочетете

В основата на телефона iPhone 11 Pro е телефона iPhone 11 като той получава VIP третиране с подобренияти си като OLED дисплей с много висока разделителна способност, страхотно покритие от матирано стъкло и странична лента от неръждаема стомана. Разполага с трета задна камера, която, комбинирана с обработката на изображения Deep Fusion на Apple, прави много по-добре увеличени снимки. Но най-добре приетото надграждане на iPhone 11 Pro е колко по-дълъг е живота на батерията в сравнение с предишното поколение iPhone XS. Телефона iPhone 11 Pro издържа почти толкова дълго с едно зареждане, колкото и iPhone 11 и може да ви срува скъпо, затова е най-рентабилно да закупите телефон iPhone втора ръка на много по-ниска цена с гаранция.

По-малкият телефон iPhone е по-добър

Може би най-очевидната и важна причина да закупите телефона iPhone 11 Pro пред iPhone 11 е размера. Те всъщност са много различни по размер телефони и ще се поберат в ръцете ви по различен начин. С 5,8-инчов екран и тегло от 188 грама, телефона iPhone 11 Pro е най-малкото от трите iPhone 11 устройства. Но ако търсите малък телефон, новият телефон iPhone SE може да е по-добър вариант, с 4,7 инча и 148 грама. Здравият телефон iPhone е най-лесният за използване с една ръка - с тегло от 194 грама iPhone 11 е по-тежък от телефона iPhone 11 Pro, но не се чувства толкова плътен.

Ръцете и нуждите на всеки човек са различни - ако имате големи ръце, но предпочитате стройното усещане на телефона iPhone 11 Pro, то значи това е вашият смартфон, който можете да закупите вече на много по-ниска цена като телефон iPhone втора ръка с гаранция.

И ако искате да имате абсолютно най-големия екран, който можете да притежавате, то тогава изберете телефона iPhone 11 Pro Max, който има 6,5-инчов OLED екран, но тежи цели 226 грама.

Предимството да имаш телефото камера

Телефоните iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max притежават трета камера с телеобектив, който iPhone 11 няма. Понякога е хубаво да можете да превключите към телефото камера като в сравнение с при телефона iPhone XS, актуализираната телефото камера, комбинирана с обработка на Deep Fusion, означава, че се правят снимки с по-добро качество на изображението.

Има моменти, когато хващате кадър по-добре с телефото камерата на телефона iPhone 11 Pro, отколкото с основната камера. Например, когато правите снимка отгоре надолу на чиния с храна с основната камера, можех да видите сянката на телефона върху чинията. Но когато превключите на телефото камерата и преместите телефона по-високо от масата, няма сянка.

Има обаче няколко предупреждения относно телефото камерата на телефона iPhone 11 Pro.

  1. Когато правите снимки в нощен режим при 2x, телефона iPhone 11 Pro не използва телефото камерата като вместо това отнема изрязване на основната широкоъгълна камера.
  2. Телефото камерата на телефона iPhone 11 Pro се отличава при ярки условия, но когато снимате при средна до слаба светлина, ще забележите по-добро качество на изображението, ако направите същата снимка с основната камера и я изрежете.
  3. Цената му може да бъде значително по-висока и ако не искате да харчите излишно от бюджета си, можете да си закупите телефон iPhone втора ръка за знчително по-малка сума пари.

Като цяло, телеобективът е полезен за телефона iPhone 11 Pro - ако трябва да се приближи снимката, 2x изрязване на снимка, която направите с основната камера работи добре. Разгледайте снимките, които имате на сегашния си телефон, и да видите колко са направени увеличени и колко снимки биха изглеждали по-добре, ако сте успели да увеличите малко. Ако имате много снимки, на които бихте искали да имате специална телефото камера, тогава трябва да помислите за телефон iPhone 11 Pro втора ръка.

Победител: Телефото камерата на телефона iPhone 11 Pro е изключително приятна за ползване, ако цените фотографията с iPhone, но със сигурност не е жизнено необходима.

Това също може да ви хареса

crossmenu