Какви детски дрехи носят децата: всичко, което е нестандартно, различно и необикновенно

една публикация на  hubavica.eu от 27/05/2022

През миналия сезон на празниците и началото на 2022-ра година, варианта на Омикрон на Ковид 19 все още създаваше големи притеснения, но през учебната 2021-22-ра учебна година повишените нива на ваксинация са най-добрият начин да се задържат училищата отворени, позволявайки присъствено обучение и извънкласни дейности. Това, разбира се, е основната причина да се раздвижи и пазара на детски дрехи.

Какви детски дрехи да купите

Пазаруването на детски дрехи може да бъде трудна задача, но с правилните насоки ще можете да намерите най-добрите детски дрехи за вашите слънца и като начало е важно е да знаете какъв тип детски дрехи търсите. Първото нещо е да решите дали искате да закупите детски дрехи, които са подходящи за училище или за градина. Ако искате детето ви да ходи на училище с тези детски дрехи, тогава ще ви трябват различни видове дрехи, както и ако излизат в детската градина или играят на детската площадка. Различните училища имат различни униформи и етикет за детски дрехи, така че е важно дрескодът на училището на вашето дете да съответства на типа детски дрехи, които купувате.

Скок в продажбите на детски дрехи

Увеличението на продажбите в нишата на детските дрехи може да се проследи чрез голямата част от родителите, които купуват детски дрехи училище (над 65%), които казват, че децата им се обличат различно в зависимост от това дали учат в училище или са в онлайн обучение.

Една трета от родителите (около 33%) казват, че това е така, тъй като децата им искат да им е по-удобно в детските дрехи, когато са у дома макар на обучение. А около 23% мислят, че децата им се обличат с различни детски дрехи въз основа на личните предпочитания на приятелите им и медийните вълни. Други 23% смятат, че училищният дрескод се отразява на това какви детски дрехи носят децата им.

Детски дрехи от памук

Независимо дали децата са в училище, вкъщи или участват в извънкласни дейности, 9 от 10 родители на деца в училищна възраст казват, че предпочитат децата им да бъдат облечени в детски дрехи от памук. Повечето родители, когато пазаруват детски дрехи за училище, също казват, че предпочитат памук пред изкуствени материи като полиестер, когато купуват детски тениски, детски суичъри, ежедневни панталони, клинове и долнища, училищни униформи, детски дънки и детски поли и рокли. Памукът е естествена материя, която диша и е по-мека и по-нежна за деликатната детска кожа, а също така е и екологичен и не отделя газ като синтетичните тъкани. Цената на памука се е увеличила значително през последните няколко години поради популярността му за производството на органичен памук и за използването му като възобновяема биопластмаса.

Това също може да ви хареса

crossmenu